Apr 4, 2007

Ildiko szarba lepett

Tegnap delben tortent, hogy...
...hivjak Ildikot telefonon. Ismeretlen szam, kivancsian felveszi.
10 masodperc mulva fenyes mosoly ul ki az arcara.
20 masodperc mulva az oromtol fektelenul ugrandozik a szobaban, mikozben tovabb hallgatja, amit a vonal masik oldalarol mondanak neki.
30 masodperc mulva egyszeruen hanyatt fekszik a foldon es elgyengult vonasokkal tovabbra is tartja a telefont a fulenel.

Nyert egy ketszemelyes, negynapos kirandulast a Bahamas szigetekre.
Ezelott egy hettel ejjel 11-kor egy fast food-ban futtaban kitoltottunk valami rozsaszin cetlit a nevevel, cimmel, telefonszammal, es... valami sorsolason pont ezt a cetlit huztak ki. Hajos utazas, szallas hotelben es kaja - minden ingyen.

Utoljara, ugyancsak valami tombolahuzason, egy 3 napos ingyenes tartozkodast nyert egy 4 gyemantos hotelben. Most meg Bahamas. Remelem, nem tart sokaig, amit telitalaltja lesz a lotton :)

Kulonben azt mondta, hogy, ha jo fiu leszek, akkor engem is el fog vinni erre a kirandulasra. A mai naptol kezdve minden reggel vetem az agyat es mosom az edenyeket :)

5 comments:

Anonymous said...

Gratula! Előtte azért, ha még nem láttátok, nézzétek meg az I Still Know What You Did Last Summer c. filmet, tanulságos lehet az ilyen nyeremények szempontjából:)

Anonymous said...

Ez is csak behúzás Zolika ? :) Mer ha nem akkor királyfi !:)

Kaméleon said...

Te Lő! Elhiszem, hogy dolgoztok, mint állat és spóroltok, meg minden, de azért éppen sz*rt ne egyetek reggel délben este :)). Valami normális kaja is jót fogna :P.

Vigyázzatok magatokra, mert a Bahamas tele van ilyen sz*revőkkel, mint Ti :)).

Gratulálok :), örülök nagyon nektek és várom a bejegyzésed az utazási élményeiddel. Peace :D

Ja... még csak azt nem értem, hogy Ildikó szarba LÉPETT vagy szarba LEPETT :))).

Lorinczi Zoltan said...

sz.cs..., meg nem lattam, de ha te ajanlod, akkor megnezegetem :)

lehel..., eleinte en is azt hittem, csak behuzas. De nem az.
Szerencsre egyszeru szerencse :)

robi... =))

Anonymous said...

Nem úgy ajánlom, hogy jó film, mert nem jó, de van benne egy ilyen utazás-nyeréses nyereményjáték, aminek következményei is lesznek, szóval nem árt felkészülni, és ellenőrizni pl., hogy rajtatok kívül hányan vannak még a szállodában:)