Jan 13, 2007

Bush, Yo momma!

Bush dontest hozott!
Rajott, hogy az elobbiekben valoban tevedett, ami az Iraki haborut illeti, es teljes mertekben vallalja a felelosseget erte. Ami eddig tortent, hiba volt, rossz volt, ezert strategiat valt!
Eredmeny: elkuldott meg 215.000 katonat Irakba.
2003-ota ezt csinalja!!... Erti ezt valaki???

Na, de nem ez a lenyeg :)
Van az MTV-n egy adas, "Yo momma", aminek a lenyege, hogy ki tudja jobban anyazni a masikat. Sok tehetseges fiatalnak megadjak a lehetoseget, hogy kihozzak a legjobbat magukbol, es kb. ilyen poenok szuletnek, mint:
"Yo mama is so fat when she bunje jumps she goes straight to hell!" vagy
"Yo momma is like a public toilett: free and desgusting!" vagy
"Your mother's breath kicks like Bruce Lee!" vagy
"You're not even as half a man as your mother is!"... szoval mind ertelmes dolgok.

Es egyik musorban elhangzott egy Bush-os karomkodas is, amit veletlenul megjegyeztem, es ami pont talal napjainkhoz:
"Your dad is so stupid like G. W. Bush: he doesn't know when to pull out!"

Ezt batran el lehetne mondani maganak az elnoknek is :)

2 comments:

Kaméleon said...

Nem is tudom, mivel kezdjem! Hmmm... Mondjuk azzal, hogy a Yo, Momma viccek nagyon kemenyek :D. De ami Bush-t illeti, szerintem jol teszi, hogy kuld meg Irakba katonakat.

Gondoljunk csak vissza gyerekkorunkra: miutan kivalsztottuk mind a negy huseges SCVnket es odaraktuk kristalyokat gyujteni, miutan a 7.SCVvel megepitettuk az elso Barackunkat es miutan mar majdnem kesz volt az elso bunkerunk, amibe mar szinte lattuk, hogyan siet be az elso Marine-unk, letamadtak a Zergek. Azert Zergek mert ezek az arabok elegge foldonfutok... Kb mint a Zerglingek ;)). Szoval letamadtak... Meg az utolso parasztott is rajuk kuldtuk, hogy valahogy, nagy kinok kozepette megvedjuk a bazisunkat. Igaz? Es utana mit csinaltunk? Nem vartuk karba tett kezzel, hogy ujabb epuleteket es egysegeket veszitsunk, hanem lerohantuk oket, mint valami rendes piece-keeper-ek ;) es kitapostuk a zergek savas belet :D. Ugyhogy csak annyit tudok Bushnak mondani, hogy "GO-GO-GO" :D.

Felreteve a viccet, a rasszizmust, az idegengyuloletet, mindannyian meg kene hallgassuk es be kellene tartsuk Arcturus Mengsk szavait:

"From this day forward, let no human make war upon any other human..."

Peace

Lorinczi Zoltan said...

Csakhogy Bush jobban szeret eloben starcraftozni :P