Jan 19, 2007

Huu, ez a stilus!...

Ha ezelott egy par honappal valaki megkerdezte volna, hogy mi akarok lenni, ha nagy leszek, akkor azt valaszoltam volna, hogy: szkizofren.
De amiota ezt a reklamot meglattam, azota James Lebron akarok lenni! (vegulis ez meg nem zarja ki az elso kivansagomat :) ). Tetszik ez a reklam..., csak nezem... ujra meg ujra meg ujra...



update arrol, hogy vegulis ki es mi ez a Lebron James (koszonet robinak a linkert):

3 comments:

Kaméleon said...

Ez igen! LeBron a kiraly! Minden szempontbol jol jatszik ;).

Kaméleon said...

Feltetlenul kell ide meg irjak valamit, mert sokan nem ertettek a reklam lenyeget.

A koztudatban benne van, hogy a reklamnak FELTETLENUL tartalmaznia kell a termeket, me kulonben a reklamfalonak fogalma sem lessz, hogy itt most mit is reklamoznak.

Hat sok emberke nem latta a lenyeget ebben a reklamban. Mindenki kereste azt, amit reklamoz es nem vette senki eszre, hogy miert olyan zsenialis ennek a reklamnak a kidolgozasa.

MINDEGYIK SZEREPLOT LeBRON JAMES JATSZA!!! Ez az egesz reklam lenyege! OK, a cipo is, de mindenki tudja, hogy Nike cipo = tokeletes labbeli, ugyhogy nem kell ezt bemutatni meg taglalni. Ehelyett inkabb letrehoztak valami erdekeset ebben a reklamban.

Mit akar mondani? Hat peldaul azt, hogy a cipot ne hasznald medenceben. Vegul is, ha belegondolunk a cel-vasarlok a kosaras fiatalok. Azok akiknek, tetszik LeBron, az NBA, akik tudnak kosarazni, akik kosarcipoben szeretnek jarni, edzeni. Hogy miutan ezt a reklamot lattam en is vennek egy ilyen cipot, az tuti, csakhogy en Reebok-os vagyok, ugyhogy... I'll pass on that ;).

Na kb. ennyit akartam meg hozzafuzni. Vagany volt, te Zoli, hogy beraktad a reklamot ide.

Csak igy tovabb, homey ;), Peace

Anonymous said...

Well said.